sofiiesohlin.blogg.se

2013-09-16
11:07:08

15/2 <3

Jag har inte skrivit på bloggen på ett tag för att det är nå fel på bloggen för jag kan inte lägga upp bilder..
 
Men i torsdags var jag, Robin och min mamma på ultraljud. Det var så underbart och coolt, att man kan se så oerhört mycket! Hjärta, hjärna, kön, näsa asså allting, så otroligt! Hon som gjorde ultraljudet är så sjukt snäll och lättsam. Hon mätta bebisen så att hon kunde se vart jag ligger i graviditeten och jag flyttades 3 dagar, så 15 februari är den lilla akrobaten beräknad istället för 12. Eftersom jag va i v. 17+4 då så kunde hon inte se allting som hon ville så vi bestämde en ny tid för att kolla på hjärtat och hjärnan och även könet för det sundes inte så mycket. Men hon TROR att det blir en liten flicka! 
Och hon kunde inte ligga still för den öre! Hon rörde sig konstant! Fränt att se måste jag säga. 
Idag är jag i v. 18+1.
 
Jag hade inte känt några sparkar innan men när jag låg dör och gick gelén på magen så kände jag, första sparken sån jag verkligen kände att det var en spark. Man kan ju ta fel på gaser och sparkar från början. Senare på kvällen när jag och Robins la oss i sängen så kände jag mer sparkar!  Så himla mysigt :)
 
I fredags så firade vi Robin och han fick massa present kort på Ikea så på lördagen for vi till Sundsvall ;) vi skulle ändå göra det. Så NU är vi klar med sovrummet :) bara lite kläder som ska in i garderoben. 
Nästa projekt är barnrummet, som jag har längtat!