sofiiesohlin.blogg.se

2015-01-29
09:34:55

Sämsta mamman?!

God morgon. Just nu så känner jag mig som världens sämstaste mamma! Lovis sovde i sin egen säng och som vanligt så vill hon komma upp till mig när pappa far på jobbet. Och efter det så hade hon lite svårt att somna så hon rörde på sig ganska mycket men tillslut somnade hon riktigt och jag med! Och nyss vaknade jag av en smäll... Hon ramlade ner från sängen, där man ha fötterna, från den kanten för mot långsidan hon sover emot har vi hennes säng så att hon inte ramlar ner tänkte vi.. Men fy fan vilken klump i både mage och hjärta man får.. Men efter några sekunders grinande så var det glömt för hon men inte för mamma.. Sånthär kan verkligen förstöra min dag, att jag går och tänker på det hela tiden. 


Igår så blev det en inne dag för lovis och mig, Robin kom hem ganska sent så det blev lite spressigt för mig dör jag skulle till firman för att träna, när jag väl va där så kunde jag slappna av. Det är så himla skönt att träna för alla stress, press, alla måsten och om man är på dåligt humör försvinner för mig! Så himla skönt!

När jag kom hem så var jag mer död ön levande! Verkligen! Men så fort jag såg Robin stog och bakade i köket så vart jag levande, hihi! Han bakade en Silviakaka, fick hjälpa till med glasyren eller gegget eller vad det heter, haha! Och eftersom jag är ett sånt konstrollfreak så fick jag skära upp kakan 😂


Igår kväll somnade lovis halv 10!!!!!!!!! Typ helt otroligt! Så vi kollade på tv ensamma och var inte trött. Första gången det har hänt! Annars brukar det ju vara att lovis somnar 12 och så orkar Robin och jag inte kolla på tv så var lite i chock faktiskt. 

Och jäklar vad god dom vart! Han fick lov att göra två smetar för vår nya ugn är så mycket bredare och större än den förra eller det är väl plåtarna som är det 😝 kakan vart perfekt!



Nör vi gick och la oss så somnade Robin direkt och jag log och kollade på instagram och hittade massa inspirerande konton, som träningssvideos, inspirations bilder osv!





 

En liten tjej öppnade dörren nör jag stog och duschade, hon älskar verkligen duschar, spelar ingen roll om hon är utanför eller inne i den, hehe.
Men då fick hon komma och duscha med mammsen!