sofiiesohlin.blogg.se

2016-08-31
09:45:10

Placenta bitar, hembesök och dagis!

Idag är det onsdag och imorse for lovis på dagis för första gången sen innan sommarlovet. Hon var överlycklig och hade inte tid att varken äta frukost eller klä på dig men det är ju ett måste så lite sura miner blev det men det var snabbt glömt då det var klart. Robin for med henne och han sa att hon sprang in till sina kompisar, hon sa hej då pappa och sprang in, hehe. Så mycket roligare än att dom ska grina och det har lovis gjort typ 3 gånger bara, peppar peppar!

Nu på kvällarna har Charlie en lite skrik period för han har ont i magen men han sover hela nätterna! Förutom inatt. Så hade han ont i magen... Stackarn.
Annars går allt super bra!
BVC har även varit hör och gjort ett hembesök och han växer så det knakar!
När han föddes vägde han 3264, två dagar efter vägde han 3060 och nu när han är 11 dagar väger han 3420. Allt såg super fint ut och lovis fick även en bok som hon ska kunna läsa för lillebror.

Nu har jag ätit tabletterna för livmodern och det ör så mycket bättre! Igår (tisdag) då hade jag tid kl 10 hos gyn för ett ultraljud för att de om nått var kvar i livmodern och hon sa att fet kunde vara lite lite kvar men det kommer stt komma ut så småningom. Annars skulle jag rings igen för att kolla.
Hon sa även flera gånger att hon aldrig skulle kunnat gissa att jag har fött barn för nästan två veckor sedan och sen att jag har fött två barn, haha. Hon var chockad och det tar jag som en jäkligt bra komplimang, haha!!
Lovis var hos min mamma på hennes jobb medans och hon tycker det är jätte kul!

Snodde bilderna av min mamma från Instagram och snapchat, hehe!